login
Inicia sessió

register
Registra't

Aigua

Jo, en castellà....?

Estava tova, ho reconec, quan vaig prendre la decisió de llençar-me a l'arena i esciure el priimer relat breu en castellà des de fa molts anys. Potser des que anava a l'institut on era més habitual.

Malgrat tenir molts buits de no usar aquesta llengua, segons el meu corrector, estava prou bé. Em va corregir alguns detalls dels quals havien canviat la normativa, recentment. I el que em va fer més gràcia va ser l'opinió personal: El text és molt emotiu. Com no podia ser emotiu!!! La foto era una gata negra. Uns ulls grossíssims on s'hi reflectien figures. La inspiració va costar arribar, però al final, el vaig escriure.

A veure, si em presento, que el no ja el tinc, que no hi ha premi en metàl·lic, els agrada i em premien. Què hi faig jo a Madrid, bé a Rivas? Turisme? El premi són dues entrades per anar al Teatre i dos llibres. Sempre puc refusar el premi i cedir-lo a gent amb necessitats culturals per no haver-me de despaçar allà. No tinc diners per gastar-los en no-res. Però i si desplaçant-me ( הזזה) cap allà, per les moltes casualitats, trobés feina....és un any de desplaçaments....

Comentaris (5)22-10-2014 14:26:25ALTRES

miquelpugamiquelpuga blog, 22-10-2014 21:51:33

mai se sap

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 23-10-2014 14:33:17

si no es prova... de vegades tens sorpreses
Diuen que per obtenir oportunitats a la vida has de temptar el destí....

miquelpugamiquelpuga blog, 23-10-2014 20:18:31

tens raó,de moltes coses,ja tenim el no,cal buscar el si ...i qui sap.

marcqmmarcqm blog, 24-10-2014 12:37:35

El que no s'arrisca no pisca. Ara, prepara't per haver de viure moments d'absurditat absoluta amb el tema catalunya

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 24-10-2014 14:37:55

també era un tema que em tenia farta al Facebook.
Estava cremada i m'hi estava ofegant, perdia el sentit de Viure.
Era un lloc on podies trobar informació però trobar-la tergiversada. I el meu cervell ja no podia més. Qui els infiltrats, els venuts-comprats... fins i tot persones que me les tenia com a "amistat" m'havien acusat de ser un agent del CNI només per opinar de manera diferent.
PROU.
Ja he llegit imbecilitats tipus llista unitària de famosos pel procés constituent, una alternativa al "guanyem o Podemos", res de llista unitat nacional que seria el més convenient... "no que els xarnegos no ens votaren", Catalunya catalana és un tabú i no es toca!!!
I ara surten els de P x LL, dient que Catalunya hauria de tenir "democràcia lingüística" un cop independents. Vaja, Castellà, sobretot, xino, àrab, anglès, alemany, francès, japonès... i visca l'alegria.
Què cony foten ara denunciant discriminació del català, fent campanyes nadalenques pel català a les joguines?
Visca el castellà, hem de ser democràtic, oi que hi ha xarnegos a mans plenes, doncs visca el castellà!!!!!
Mira estic farta!
Passo

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: